Прокурорският син подозирал приятелката си в изневяра с футболист на ЦСКА

Прокурорският син от Перник Васил Михайлов, който продължава да трупа в досието си безобразни провинения, пребил гаджето си Боряна зарад слухове, че му изневерява с юношата на ЦСКА Божидар Чуканов. Насилникът разбрал, че приятелката му се среща тайно с новопривлечения в „Миньор“ (Перник) футболист.

„Васил полудя от ревност след този слух, който даже не е сигурно дали е верен. Закани се да убие бавно и мъчително Боряна, а преди това да строши пред нея двата крака на „тъпкача“ Божидар. Доколкото знам, футболистът също е бил заплашван по телефона от Васил, който не е използвал своя мобилен телефон, а апарат със СИМ карта, регистрирана във Великобритания. Именно този телефон издирваха безрезултатно полицаите при претърсването в дома на Васил в сряда сутринта, което бе извършено по искане на Районната прокуратура в София заради жалба от неговата доскорошна приятелка Боряна, че е била заплашвана с убийство“, разказа източник на Уикенд от миньорския град.

Близки до Боряна разказват, че тя на практика била поставена под домашен арест, но не от съда, а от гаджето си.

„Бубето нямаше право да излиза никъде без Васил, а ако случайно напуснеше дома си, първо трябваше да му съобщи къде отива и с кого. Негови приятели от местния ММА клуб открито и демонстративно я следяха и снимаха с мобилните си телефони“, разказват още притеснените близки на тормозеното момиче.

Девойката все пак е проявила смелост и след последната закана за убийство пуснала жалба срещу него в прокуратурата в Перник.

„Обръщам се и към всички жени, изпитали това което съм изпитала аз – НИКОГА НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ да ви посягат, да определят правилата на живота ви, да ви казват как трябва да изглеждате, да потискат личността ви или да ви убеждават, че не сте обичани и ценени, но най-вече НИКОГА НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ! – няма защо да сте изплашени, защото ИСТИНАТА винаги побеждава!“, написа самата Боряна в профила си в социалните мрежи към една от снимките, на която се виждат следи от жестоки наранявания по лицето ѝ.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!