Нов срам за Гатьо! Губи физическа битка от силиконка и блондинка, Ралица Паскалева му натри носа

Хич не му е лесно на Гатьо в „Игри на волята“! Татуираният здравеняк загуби физическа битка в риалити формата, наречена „Мелницата“ от силиконовата Мисис България Моника Минкова и бизнесдамата Виолета Стайкова.

Нещо повече! Двете блондинки успяха безмилостно да изтласкат в „Мелницата“ не само Гатьо, но и културиста Ники в тандем. Двете момичета имаха помощник от своето племе „Старейшините“, за да могат тримата да докарат общо тегло колкото двамата силоваци от „Гладиаторите“.

Преди това културистът Николай също загуби сам срещу миската и бизнес дамата. Двете загуби на „гладиаторите“ спечелиха ехидния присмех на бившия на фолкзвездата Емануела – Мартин Николов-Елвиса, който е съплеменник на Моника и Виолета.

В крайна сметка след още няколко битки „Гладиаторите“ успяха да отмъкнат общата победа и така „пичуите“ Гатьо, Николай и останалите от племето с червените трика триумфираха. А Гатьо жегна олимпийския медалист Краси Дунев с думите: “Кофти е да падаш, нали“.

Тези думи подразниха водещата Ралица Паскалева, която директно се обърна към Гатьо след тяхната победа. „Нямате спортсменство. Жалко за теб, Гатьо! Има някои такива неща, от които победата губи стойност“.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!