Майката на Натали Трифонова с младо гадже

Майката на сексапилната синоптичка Натали Трифонова – Ванина, се носи на крилете на любовта. Известната зъболекарка е на романтична почивка с непознат мъж. Влюбените са избрали скъпарски комплекс на най-красивото място от плажната ивица на Слънчев бряг, с прекрасен изглед към морето и стария град Несебър.

Това показва нейно стори, което публикува в социалните мрежи и бе достъпно само за почитателите й само в рамките на 24 часа. На снимката влюбените са преплели ръце на морския бряг, като се виждат само силуетите им на пясъка. Според запознати Ванина и този път е хлътнала до уши по младок, но засега не иска да публикува лицето му. 

Както „Галерия“ писа и предишният ѝ приятел бе доста по-млад от прехвърлилата 50-те сексапилна стоматоложка. Бившето й гадже беше чужденец и с над 15 години по-млад от нея. 

Ванина се жени много млада за бащата на Натали, а на 22 вече е майка. Семейните отношения обаче буксуват и родителите се разделят когато, Трифонова е малка. Татко й заминава за чужбина. Заради това й до ден днешен тя не е близка с него.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!