Поли на Благо стана продавачка

Хубавицата, която бе омъжена за легендарния сваляч за около три месеца, работи като управител и в същото време – като продавачка, заради временна липса на персонал. Бутикът е за бебешки и детски стоки и носи името Теди. Освен с работа, брюнетката може да се похвали и с нов дом, пише „Галерия“.

От месеци насам тя не пребивава в родния Велинград, а в столицата, където има свой апартамент в сърцето на града. Жилището е обзаведено по последен интериорен писък. Финансовите възможности на семейството й са прочути и не е случайно хубавицата е взела максимума за нейната женска бърлога.
Според запознати тя няма никакви притеснения за бизнеса и имиджа си след развода с Джизъса, както е познат спортистът в родния хайлайф. Всъщност Полина била решена да извади само дивиденти от „сблъсака“ с Благо – като нови приятели, среда и разбира се рекламни договори. За броени дни Полина натрупа 20 000 последователи в Instagram, където дълго време нямаше акаунт.

Първият й работен ангажимент, за който взе няколко стотака бе с модела Симеон Кочев. Двамата обаче не афишираха своите отношения и решиха да пробият с пикантна закачка за нова любов. По-късно, когато се сдобиха с необходимия брой харесвания, те коментираха, че между тях има силно приятелство и идеи за общи проекти. На свой ред по онова време Благой обяви, че е лудо влюбен в дъщерята на Ванко 1- Ивана Главчева. Двамата все още са заедно, като отскоро споделят общи кадри в уеб пространството.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!