Богданска се натиска с новия на улицата

В това се убедиха вездесъщите папараци на „България днес“, които спипаха дългокраката сексбомба с партньора й. Изглежда моделка напълно е прежалила бившия си Дани Петканов, по-известен като Лудия репортер. Богданска бе уловена да обядва с новата си изгора. Без капка свян двойката в един момент се награби напук на минувачите из една от най-популярните улици в София. Въпреки че Петканова бе дегизирана с очила и дълго яке, на папараците на вестника не може да убегне нищо, камо ли една от най-одумваните жени в България.

Докато двойката хапва в едно от заведенията в центъра на столицата, раздумката на Алекс и новото й гадже върви сладко. Богданска постоянно показва най-различни неща от телефона си на изгората си. В един момент моделката започва да целува новия си мъж по бузата и качва краката си върху него.

Новият на Богданска не е от популярните среди. По информация на „България Днес“ двамата имат връзка от няколко месеца. Алекс вече е запознала избраника си с наследника си Габриел. Именно с новия мъж в живота си Богданска и синът й пътуват всеки уикенд и се забавляват на макс. Но, разбира се, моделката крие гаджето и не иска да афишира, че отново е във връзка.

Богданска и Лудия репортер се разделиха официално през февруари миналата година. Причината – несходство в характерите. Двойката имаше много проблеми в брака. Даваше си редица шансове, но в крайна сметка се разведе. Плод на любовта им е малкият Габриел, който е на 4 годинки.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!