Глория чукна 50 във Венеция с младото гадже: Живея и обичам

Добри бе един от първите, който я поздрави за юбилея в инсаграм. „Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на своите мечти. Живея, обичам, пътувам, мечтая ! Днес е моят юбилей ! Благодаря на Бог за талантите и характерът , който ми е дал ! На семейството и родителите ми за подкрепата и опората ! На всички приятели и почитатели ,за любовта и вниманието , към мен през годините ! Пожелавам си здраве и още много хубави песни !

Подарявали сте ми толкова незабравими моменти и срещи през годините ! Благодаря ! И аз имам малки изненадки за вас ! Днес е премиерата на втората ни дуетна песен с любимата ми Тони Дачева “ Звезда на вечерта “ , а на 28 ми юни 2024 година , очаквам всички мои почитатели в ЗАЛА 1 на НДК , да изпеем всичките си любими песни , и да отпразнуваме 30 години на сцена !“, написа певицата под своя снимка от каналите на италианския град.

Галина Пенева Иванова е родена на 28 юни 1973 г. в град Русе в семейството на Пенко и Стефка Иванови. Баща ѝ свири на кавал, а майка ѝ изпълнява народни песни. Откривател на гласовите способности на певицата е учителят ѝ по музика в училище „Христо Ботев“ – Никола Добринов. В четвърти клас се включва в хор „Дунавски вълни“. След развода на родителите ѝ известно време живее в Две могили. Там завършва средното си образование с направление „Механизатор в растениевъдството“ и придобито свидетелство за МПС – категория С.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!