bTV пак пуска „Южен вятър“ със секссимвола Бикович

Епизодите на екшън сериала с участието на Милош Бикович и звездното българско присъствие на Христо ШоповАлександър Сано и Ивайло Захариев ще се излъчват всяка делнична вечер от 22:30 ч., като ще са достъпни и онлайн на VOYO. Телевизията излъчи най-гледаният сръбски сериал преди две години по bTV Action. „Южен вятър“ проследява историята на Петър Мараш (Милош Бикович) – член на белградската автомобилна мафия, който влиза в конфликт с най-големия местен наркобос и така поставя себе си и близките си в смъртна опасност.

Сериалът е дързък и ироничен разказ за белградския подземен свят. Поредицата черпи вдъхновение от мрачните събития през 90-те години – период, в който на Балканите царят политически хаос, бедност и безредие. В сюжета му има и българска нишка, а някои от ключовите персонажи са изиграни от популярни наши актьори. Сред тях е Христо Шопов, който влиза в ролята на влиятелния наркодилър Димитър Митевски. Ивайло Захариев се превъплъщава в сина на Шопов, а звездното българско присъствие се допълва още от Александър Сано и Иван Костадинов.

За главна роля в „Южен вятър“ режисьорът Милош Аврамович избира най-обичания млад сръбски актьор и балкански секссимвол Милош Бикович, познат на българските зрители с главната си роля в „Хотел Елеон“.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!