Костадинов: Припомням, че сме пуснали сигнал в Прокуратурата заради изнесените данни за извършено от ръководителите на ПП – ДБ престъпление „държавна измяна“

Костадин Костадинов – председателят на „Възраждане“ се включи на живо от площада в Монтана и направи изявление в страницата си в социалната мрежа във „Фейсбук“ и пред журналисти.

Позицията на „Възраждане“ във връзка с изявлението на правителството, направено по-рано.

„Днес американският колониален режим у нас излезе със специална позиция за „Възраждане“, съгласувана с посолството. От нея станаха ясни три неща:

Единствената опозиция в България е „Възраждане“, и тъй като е на път да стане първа политическа сила, американският режим иска да я забрани. Така управляващите неофашисти уверено тръгват по стъпките на своите фашистки предшественици.

„Възраждане“ не признава това правителство, тъй като е нелегитимно. Напомням, че пуснахме сигнал в Прокуратурата заради изнесените данни за извършено от ръководителите на ПП-ДБ престъпление „държавна измяна“. т.нар. правителство на практика представлява само и единствено американския посланик.

Очевидно американският режим в родината ни върви по стъпките на украинския сценарий отпреди 10 години, с което цели да превърне България във втора Украйна. Управляващите неофашисти няма да се поколебаят дори да разпалят гражданска война в страната ни – в крайна сметка заради това бяха назначени за министри от посолството.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!