Емили Тротинетката е опитала да се самоубие във Варна?

Емили Тротинетката отново опита да си отнеме живота, този път, лягайки директно на жп релсите в морската ни столица Варна. Това става ясно наскоро от самата нея, а признанието й за пореден път изуми мнозина.

Трансблондинката, която наскоро лежа в ареста, разкрива, че е искала да сложи край на мъките си. „Не мога повече да живея така! Само плача и страдам. Всички мои приятелки лесбийки ме изоставиха. А аз имам нужда от любов и ласки!“, казва Емили.

И добавя, че опитът й се самоубийство бил предотвратен от местни железничари, които я видели да лежи на линията и веднага повикали линейка и полиция. Пред униформените любимата на бившия културист от „Фермата“ Тихомир-Мелиса Рангелов се наложило да дава обяснения как се е озовала там и дали е било по собствено желание. С линейката пристигнал и психолог, който също провел беседа с разстроеното трансмомиче, пише „Блиц“.

През последната година Емили неведнъж е споделяла, че е била наранявана от приятелки, а пристъпите на депресия я карали да се замисля как да напусне този свят. На няколко пъти дори обмисляла дали да се хвърли под автомобил на оживена пътна артерия или да легне под колелата на влака.

„Бях толкова отчаяна, че исках влакът да ми отреже главата“, разкри още преди няколко месеца Емили.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!