Варна отново избира своята Кралица

През последните месеци организатори и жури имаха тежката задача да определят десет финалистки за титлата Queen of Varna. Над сто подадени онлайн заявки. Стотици снимки и информация подадена от кандидатки, модни агенти и близки на млади и красиви момичета от Варна и цяла България бяха пред критичните погледи на оценяващите. След дни на обсъждане бяха определени десетте момичета, които на 5.07.2023 от 20:00 часа ще можете да видите и подкрепите в борбата за Короната.

Финалът ще бъде проведен в Moonlight Bar & Restaurant, който се намира на Крайбрежната Алея и е традиционно място за ценителите на женската хубост. Кралица на Варна е събитие, при което се дава шанс за изява на млади момичета да се състезават помежду си и се оценяват от комисия. Оценяване и определяща роля има и гласуването на всички желаещи в интернет. Важно е вашето участие на страницата на Queen of Varna във Facebook. Корона като награда и не само това. В този конкурс има и други награди, които ще разберете само ако присъствате на събитието.

Организаторът и собственик на запазената марка Queen of Varna има опит не само в осъществяването на подобни съревнования, но и е носителка на множество престижни титли. Сред тях са Мис Азия Глобъл – България 2019 и както знаят редовните ни читатели е и последната ни представителка защитила България на Мис Свят в Пуерто Рико в САЩ. От нея научихме, че финалистките за Queen of Varna са излъчени според няколко важни критерии като: Външен вид, възраст, определено тегло определен размер дрехи, определено ниво на фитнес, наличие на татуировки/пиърсинг и намеси на пластични и естетични специалисти.

Определящи качества да характер и харизма и способност да се представят пред многобройна публика, без осезаемо притеснение. Съответно трябва да притежават голяма част от самочувствието, което е присъщо на Варненските красавици. Компетентното жури на финалът ще оценява: Увереност, чар, физическа красота, интелект и ораторски умения посредством провеждане на кратки интервюта, ходене по моден подиум.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!