Бойко Борисов: Не познавам Ивайла Бакалова

Лидерът на ГЕРБ бойко Борисов коментира изказване на манекенката Ивайла Бакалова по негов адрес от тази сутрин, в който тя го обвини, че я е заплашвал.

Борисов каза, че не я познава и никога не се е срещал с нея. Не сме играли футбол, ироничен бе бившият премиер.

„Стана явно модерно всеки да говори „Бойко Борисов, Бойко Борисов“. Оставете ме, ние от две години не сме на власт. Не познавам тази жена. Как може да знае човек нещо за мен, поне футбол да сме играли“, каза Борисов.

Мария Габриел и Николай Денков са близо до договаряне на правителство, в което обаче няма да има експерти, а само политици на „Продължаваме промяната“, стана ясно още от изказването на Борисов.

Той обясни, че министри от ГЕРБ и „Демократична България“ в бъдещия кабинет няма да има.

„Водят се преговори, мисля, че са много близко до вземане на решение, но докато всичко не договорят, нищо не е договорено“, каза Борисов.

„Партията на Промяната искат сами да си носят отговорност, включително и с политически лица. Ние с „Да, България“ отговаряме на техните искания“, призна Борисов. „Няма да има експертен кабинет“, отсече той.

„Ако има одобрени експерти от по-широк спектър, тяхно право е да ги приемат“, уточни още лидерът на ГЕРБ.

По думите му и другите партии могат да предложат експерти. И добави: „ПП имат високо самочувствие, не е по силите на една партия да предложи самостоятелно излизане от кризата“.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!