Русенци: Ванката е добро момче, но кристалите му разказаха играта

Иван Иванов се казва културиста, който бе арестуван в центъра на Русе

33-годишният мъж имал проблеми с наркотиците от около 2 години. Русенци разкриват, че той редовно злоупотребявал с модерната дрога кристали, която направо „изпържила мозъка му“. Затова и започнал да се държи неадекватно.

Смята се, че Иван Иванов е човека, скачал върху коли на пътя Цар Калоян – Русе. Тогава той не бе идентифициран от полицията. Сам обаче се хвалил с „геройството“ си.

„Ванката е добро момче, но кристалите му разказаха играта. Той има нужда от помощ, състоянието му определено не е добро. Иначе от 9-10 години редовно взима анаболи, за да поддържа формата си. Най-вероятно кристалите, в комбинация с химията, която взима като културист, му влияят зле и се получава някаква взривоопасна комбинация“, коментират от фитнес залата, в която тренира от години, цитирани от LUPA.bg.

Очевидци разказаха, че малко преди 15:00 часа вчера 33-годишният мъж се е държал неадекватно пред сградата на Община Русе, като е започнал да вади и хвърля знамена. След това е скочил в шадравана, разкъсал е тениската си и е продължил да буйства. Междувременно е бил подаден сигнал на телефон 112 и са изпратени служители на реда.

След опити да бъде успокоен, се е наложило да бъдат извикан и отрядът за бързо реагиране, който го е обезвредил със специализирани средства – електрошок, и сила. Мъжът е откаран с линейка за преглед, след като му е дадено успокоително. Все още не е ясно под въздействието на какви наркотици е бил и дали има реално отключен психичен проблем. Иван Иванов бе откаран с линейка от полицаите, настанен е в Центъра за психично здраве.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!