Емрах показа новото си гадже (снимка)

Малкият син на Тони Стораро – Емрах, вече тотално се е отърсил от негативните спомени от връзката си с Теди Александрова и се носи на крилете на любовта с ново момиче. 

Той не се подчинява на семейството си, че трябва задължително да се ожени за девствено момиче и побърза да им нанесе нов удар в раната с появата на нова тръпка, пише „Блиц“. 

Малкият наследник на известната фамилия показа новата си на снимка в Инстаграм.  На фотоса той позира в компанията на очарователно момиче, като двамата са вплели ръце. Снимката е направена на яхта, плаваща по Босфора в Турция.

Феновете на Емрах веднага отбелязаха, че красивата брюнетка по всяка вероятност е героиня от клипа към песента му „Ти на мен ли“. След скандалната раздяла на Емрах с Теди Александрова, певецът дълго време пазеше личното си пространство, без да афишира връзките. Явно сега е дошъл моментът отново да сподели пред последователите си щастлив личен момент.

Но това със сигурност няма да се хареса на неговите родители, които искат да му намерят девствено момиче и да го оженят насила, както направиха с Фики.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!