Емануела с нов ухажор

След като обяви, че се е разделила с Мартин Николов – Елвиса, фолк звездата Емануела има нов ухажор, който не спира да я изненадва с оригинални и много скъпи подаръци. На вниманието, което получава от господина, могат да ѝ завидят всичките ѝ колежките. 

Обожателят на Емануела надмина себе си по оригиналност в подаръците, които й поднесе на участието ѝ в Слънчев бряг. Изпълнителката на „Устните ти мръсни“ вече има роза от чисто злато. 

Емануела останала без думи, когато в офиса на клуба пристигнала роза, потопена в истинско злато и тежаща цели 2 килограма.

Не е нужно да ви казваме, че розата струва цяло състояние. Освен това има и рядка сребърна чаша, която е истинска антика и богатсво за колекционерите. 

„Благодаря от сърце“, е написала звездата, но от персонала на заведението научихме, че е била шокирана и приятно изненадана от вниманието на въпросния господин.

Опитахме се да се разберем от кого точно идва изненадата, но научихме само, че мъжът е почитател на певицата от години и често може да бъде засечен на нейни участия, като обикновено я обсипва с бутилки скъпо шампанско и е истинска находка за управителите на заведенията, тъй като правел огромна сметка.

Емануела сподели пред нашата медия наскоро, че вече не е обвързана с Мартин, макар да е ходатайствала да го вземат в риалити формата „Игри на волята“ и най-накрая да сбъдне мечтата му да стане известен, пише blitz.bg

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!