Благо Георгиев: Готов съм за „Ергенът“

На въпроса дали би участвал в „Ергенът”, Джизъса без да се замисля казва: „Защо не? Бих участвал, да. Струва ми се интересно предизвикателство“. „Да видим обаче дали ще има кандидатки – може пък да се уплашат от мен момичетата“, допълни той в интервю за „Уикенд“.

След участието си в „Сървайвър“ Благой е свалил 14 кг. „Това е страшно много. Но сега се възстановявам, вече успях да си върна 6-7 кг. Като се прибрах, мислех само за ядене, нормално. Смятам, че до месец ще съм си пак в предишната форма“, сподели още футболиста. Заради липсата на храна на Острова, вече не иска да вижда кокос дори и на снимка. „Кокос не искам да виждам и на снимка. Оризът също го намразих. Майка ми знае, че обичам пълнени чушки, и ме посрещна с чушки с ориз, но направих ужасяваща физиономия и дори и не ги погледнах. Не! Поне година няма да вкуся ориз!“, категоричен е той.

Суетният спортист не крие, че е настръхнал от визията си в „Сървайвър“. Така и не могъл да се приеме с такава брада. „Аз винаги съм имал брада, но не чак такава. Като се видях, направо ми стана лошо. Викам – „Дядо Коледа е дошъл“. Ужас, ужас!“, възкликна той в интервюто. Относно хитиенните навици по време на играта, Благо разкри подробности за това как са се поддържали. „Не си миехме зъбите. В косата не можех да си прокарам пръстите. Зъбите ги миехме с пепелта от огъня. Беше прекрасно, лукс направо“, казва той.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!