Сигнал от „курортна“ Варна: Воняща мизерия в подлеза на спирка „Марек“

Във Варна се засилва недоволството от състоянието на подлезите на много места в града. На някои места проблемът е пълния мрак на подземните проходи, на друга – надрасканите с грозни и нецензурни надписи стени. Въпреки видеонаблюдението, което уж го има, никой не е чул някой от вандалите да е наказан.

На спирка “Марек” обаче проблемът е друг и даже по-неприятен. Там има струпана камара вонящ боклук, информира ни читател, който изпрати и снимки от мястото.

“Информирам ви за ситуацията в момента в подлеза на спирка “Марек”. На снимките могат да се видят отпадъците, а оставям на вашето въображение каква миризма се разнася. Имайте предвид, че този подлез се ползва и от майки с малки деца и бебешки колички”, това ни написа Симеон Георгиев.

Подобни сигнали има и за други подлези във Варна, които не се почистват редовно, въпреки че са част от обществените пространства и за поддръжката им всеки варненец плаща чрез такса смет. В някои случаи общината налага глоби на фирмата по почистването, но това не води до подобряване на състоянието на подземните проходи.

източник: Петел.бг

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!