Валерия, Джия и Айлин от „Ергенът“ лъснаха в горещо видео

Риалитито „Ергенът“ може да приключи, но дамите, които доскоро се бореха за вниманието на Евгени, вече не се интересуват от пианиста, а търсят всевъзможни начини да поддържат интереса на феновете си, пише iwoman.bg.

Поп-фолк певицата Джия, която влезе във формата със заявката, че търси сродната си душа, беше обвинена от някои зрители, че целта на участието ѝ е бърза слава за крехката ѝ кариера. А фактът е, че веднага след финала на „Ергенът“ Джия изкара клип към песента си „Проверено“.

В горещото видео взимат участие Айлин, която се целува страстно с фолк певицата, и вече обвързаната Валерия. Трите дами демонстрират доста секси поведение, облечени като еротични пожарникарки, което никак не се понрави на последователите им.

„Заради такива клипове има толкова припаднали от алкохол момичета в дискотеките, дрогирани, изнасилени, отвлечени … Има разврат и какво ли още не в Българи ! Но вие нали си се кефите… Тъжното е, че не ви пука какво се случва с младите момичета…“, „Пример ще дадете като ви видя да четете книги, работите от 8 до 17, без да си показвате задниците, да запишете магистратура или си изкарате висшето, не да се мляскате за лайкове и повече последователи“, са част от гневните коментари в мрежата.

Джия, която определено е търсила провокация с кадрите към песента си, отговори бързо на хейта в Instagram:

„Любовта е най-красивото нещо на света. Тя има много форми и измерения. На всички, които ни попитаха „Какъв пример давате на младите“ — бих отговорила така: пример, че да обичаш не е престъпление и не е срамно. Това е просто музикален видеоклип, а в най-„лошия“ случай е просто… ЛЮБОВ!“, написа певицата.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!