Евгени и Валерия стягат плажна сватба

Победителката във втория сезон на „Ергенът“ Валерия и баш ергенът Евгени Генчев предизвикаха сензация в Бургас, след като се появиха на плажа в кв. Сарафово, Бургас. Те се държаха за ръце, демонстрираха интимна близост, а неотлъчно ги следваха две кучета, които Валерия се обръщаше със същото внимание и любов, както към любимия си, пише Флагман.

Припомняме, че снощи бе излъчен финалният епизод на романтичното риалити, в което Евгени избра своята фаворитка. Напук на странностите й, напук на мнението на майка си, която определено не я хареса. Още снощи се появиха твърдения, че връзката между Валерия и Евгени не е потръгнала и той ще се ожени, но не за нея, а за другата финалистка от шоуто Елена. Днес тези слухове бяха разбити на пух и прах.

Евгени и Валерия не са просто на почивка в Бургас, а са оглеждали условията в луксозен комплекс в кв. Сарафово, където смятат да направят сватбата на годината. Много е вероятно това да се случи още през юни. Евгени и без това е предвидил голям концерт в Летния театър на морския град след месец. И най-вероятно ще съчетае най-важното събитие на живота си с музикалния му рецитал.

Същевременно и Ваня Щерева пусна снимка на влюбените, видя HotNews. Коментарът от нейна страна е абсолютно в насока сватба: „Приказката свърши. За да продължи“. Кадърът е направен в Бургас, а присъствието на писателката и сценарист на „Ергенът“ предполага, че и тя помага в организацията на менделсона.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!