Честит рожден ден, Соня Васи!

Соня Васи е родена е във Варна. Тя е модел, дизайнер и вокалист на групата Creep. Bacи нaшyмя в ĸpaя нa 80-тe гoдини, ĸoгaтo беше тaнцьopĸa нa бpaтя Apгиpoви.

През 1989 година Соня грабва кроната на първото издание на конкурса „Мис България“, а малко след това заминава за САЩ. Първо попада в Ню Йорк, след което заминава за Лос Анджелис, където живее и до днес.

Още на втория си ден в Ел Ей, Васи получава предложение да се снима за „Playboy“. Така тя става първата българка, украсявала с прелестите си челните страници на еротичното списание на Хю Хефнър. По-късно позира на два пъти и за българската версия на списанието.

Попадайки в Америка, Соня става вокалистка на група Naked, която по-късно е преименувана на Creep. През годините отвъд Океана непрекъснато долитаха клюки за нейните връзки с Пол Стенли от KISS, Слаш от Guns’N Roses, Фред Дърст от Limp Bizkit, френския модел Давид и др. Всъщност от брака си с американския бейзболен играч Брейди Андерсън Соня има дъщеря – Бриана.

Васи притежава модна линия за шалове, като нейни клиенти са видни имена от Холивуд, сред които Деми Мур, Бритни Спиърс, Наоми Уотс, Дженифър Лопес и др.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!