Мария: Прощавам лесно, смених си цвета на косата за разнообразие на моя мъж

Певицата Мария е загърбила скандала с мъжа си.

Най-новата ми песен е “Обичам да е лято” и с нея призовавам хората да се забавляват, да си пийват, да се радват на живота, да танцуват, да падат дрехи, задръжки, табута.

Лятото е сезонът, когато можем да бъдем най-приятелски и купонджийски настроени. Но готвя още една песен с клип, която ще е още по-яка.

Тя е за любовта през лятото. Това коментира пред Нова тв певицата Мария.

Много обичам да се качвам на лодки във всякакъв размер. Обичам водата, макар че не мога да плувам, но ползвам жилетки. Нощувала съм в открито море и смея да кажа, че това е една от моите страсти заедно с летенето, коментира тя.

Аз не пия много алкохол или пък често, но лятото обичам коктейли. Смених си цвета на косата за разнообразие на моя мъж, за да гледа конкретно и само мен. Не съм човек под чехъл, но сме стандартно семейство, посочи тя.

Прощавам лесно, когато прощавам. Ако някога не съм простила, не е имало защо, посочи тя.

Към днешна дата се обичаме много, допълни тя.

Всички сме хора, всеки прави грешки. Много е важно във всяка една грешка човек да открие себе си, да открие своята грешка и да намери смисъла да продължи. Когато човек намери себе си и силите да продължи, вероятно и отсреща ще намери прошка, посочи тя.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!