Ани се върнала от Франция заради любовта си към Явор

Ани и Явор бяха наистина чисти души, смирени, винаги усмихнати и спокойни, искащи да помогнат и да направят нещо за всеки – за обществото и България. Едни будни хора с много планове и амбиции. Животът им, за жалост, бе отнет по много нелеп начин.

Това разказа сестрата на Ани – Марина, в студиото на Нова тв. Тя е долетяла от Тулон, Франция.

24-годишната Ани и 22-годишният Явор бяха убити на пешеходна пътека от 18-годишния Адриан на столичния бул. „Сливница“.

Дори убиецът да е бил заслепен, не мога да разбера как това оправдава скоростта, с която се е движил. Това е факт, който не може да бъде оспорен, вижда се на камерите, коментира Марина.

Знам, че е тежко и за неговото семейство, но тяхното момче е живо и те могат да го прегърнат. На нас това ни бе отнето, много е тежко, допълни сестрата на Ани със сълзи в очите.

От години знаем колко гонки е имало на този булевард и винаги ни е спирало сърцето, когато се чуеше сблъсък. Толкова години никой не сложи камера, за да бъдат предотвратени тези случаи, коментира тя. И разказа, че във Франция има мерки за младите шофьори, те карат с допълнително ограничена скорост в първите две години.

Ако скоростта на пътя е 100, ние трябва да сме с 80 км в час, разказа Марина, която е взела книжка във Франция. това са правила, които трябва да се спазват, има изключително много камери и радари.

Допреди 2 г. и Ани е била във Франция и двете с Марина са били всяка седмица заедно.

Ани се върнала в България от Франция заради Явор, разказа сестра й. Двамата били детска любов. В 5-и – 6-и клас бяха заедно. През 2019 г. се прибрахме със сестра ми за една коледна ваканция и тя излезе на среща с него. Каза ми – май това ще е човекът. Когато се прибрахме през пандемията 2020 г., тя реши да остане окончателно тук, допълни Марина.

Ани е учила изкуства в университета в Екс-Ен-Прованс. Карала стаж и към татуист, за да следва страстта си към татуировките и рисуването. Почти всеки уикенд бяхме заедно, спомня си Марина. В България Ани си отворила студио за татуировки.

Допреди седмица-две си разменяхме снимки за булчински рокли, хубави планове, разказа още сестрата на загиналото момиче.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!