Варна в шок! Тихомир взема Емили във Варна

Най-близкият човек на Емили Тротинетката съобщи кога тя ще излезе от ареста. Освен това той сподели, че заедно с Елизабет, се местят във Варна, където щели да вземат и Емили, за да заживеят заедно.

“Емили излиза от ареста в първите дни на юни”, сподели пред “България Днес” бившият културист Тихомир-Мелиса Рангелов, който е най-близкият приятел на Емили Тротинетката.

Тихомир-Мелиса каза, че двамата с другата най-близка приятелка на Емили – 30-годишната софиянка Елизабет, са на седмото небе от щастие. Припомняме, че бившият културист, Тротинетката и Елизабет заживяха под един покрив като “любовна триада” в обща квартира в столичния квартал “Стрелбище”. Преди две седмици обаче Тихомир и Бети, както я наричат приятелите, се преместиха във Варна, в апартамент на бащата на ексатлета, тъй като хазаинът на софийската им квартира искал да продаде жилището.

“Ще отидем да си я приберем и идва при нас във Варна”, обещават Тихомир и Елизабет.

“Емили сега се чувства много по-добре, след като разбра, че й остава само един месец в ареста. Друго е човек да знае нещо със сигурност, а не да тъне в неведение. Преди това тя беше много депресирана, ревеше, но като разбра хубавата новина, живна”, разказва бившият културист.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!