Вкарват в лудница майката, която остави детето си без ЕГН и го кръсти Буда

Тежки проблеми с майката, която кръсти детето си Буда и го остави без ЕГН.

За това написа в личния си профил във Фейсбук самата Галя Танева – скандалната майка, родила сама в полеви условия, която не иска детето й да има акт за раждане и най-вече ЕГН. Танева стана известна след серия предавания на Мартин Карбовски за нея. В тях тя твърдеше, че се грижи добре за детето и че постъпва така, за да не стане то “роб на системата”. Съседите й обаче не бяха на същото мнение.

Танева е написала в профила си само (цитираме без редакторска намеса): “Помощ отвлякоха ни с бебе и ме карат в пловдив в лудницата”. Двайсет минути е пуснала друг пост, гласящ: “Затвориха ме, И ми взимат телефона”.

Въпреки че е отправила своя призив за помощ само преди час, множество са коментарите на хора, които искат да й помогнат със съвети.

Интересното е, че всички симпатизират на майката на Буда, който вече отдавна не е бебе, въпреки че Галя Танева го нарича така.

Смятат, че целта на институциите е да й вземат детето.

Ето някои от коментарите: “До всички искащи да помогнат! Моля ви (не съм в страната!) голям брой хора е добре да почнете да звъните по медии! Също някой по-смел! Да се обади на 112 и да обяви, че има отвличане!(системата срещу системата да се получи!) някой да подаде сигнал, че Галина и Буда са отвлечени в полицията!”

Друг човек допълва категорично: “да, това е отвличане и нямат право. Сигурен съм, че нямат и нормална съдебна заповед, защото никой съдия няма как да даде. В момента мисля на кой адвокат. Но тя не признава писаните закони и с право. Те са нелигитимни по много причини. Чудя се как от разстояние да помогнем, а тя може да е прецедент за срутване на системата. Тя и сега е, и затова я тормозят. Дано не й направят нещо. Че примерно инжекциите им те държат желе по цял месец.”

Каква е истината тепърва предстои да разберем.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!