Елена възседна Евгени край басейна

Повод за това стана намерението на Елена да поговори открито с Евгени относно това дали извън емоционалното привличане помежду им я намира за сексапилна и я харесва като жена. „Ние имахме една много паметна среща с теб, докато бяхме на онова островче. Там стори ли ти се, че не съм привлечен към теб като жена?!“, отговори риторично Евгени, което обаче продължи да кара редакторката да се колебае, предвид това, че досега тя винаги първа е инициирала близост с него. „Каквото ми е казвал Евгени на вербално ниво, винаги е било хубаво, но точно в този случай на мен не ми е достатъчно. Аз съм ги чувала тези неща – идеята беше, че искам да ги усетя! Искам да усетя, че Евгени ме желае като жена така, както искам да бъда желана от един мъж“, бе категоричната заявка на Елена, която на вечерния коктейл бе с изключително провокативен аутфит, изваждащ на показ нежните ѝ форми. Явно Вселената все пак чу желанието ѝ и само няколко минути по-късно Евгени се върна на коктейла, за да я отмъкне „насила“.

„Струва ми се, че по-рано не успях да я убедя напълно. Трябва да предприема по-сериозни действия“, закани се виртуозът, докато отвежда Елена на усамотение край басейна, видя Hotnews.bg.

Тя бе дотолкова развълнувана, че захвърли обувките си и се пусна боса, след което двамата се отдадоха на страстния си порив в обятията един на друг. Елена бе на седмото небе от щастие, след като получи категорично доказателство, че Евгени я желае не само като вербален събеседник, но и като жена. Тя се завърна като истински победител в имението, а увереността ѝ ѝ даде кураж да се изправи срещу Валерия в открит словесен сблъсък относно това към коя от двете Генчев е подходил с най-голяма страст по време на усамотенията им.

„Нямам нужда от опознавателни срещи в парка, на дюкяна, пред лавката и т.н. Аз вече знам, че всички мои съмнения са разсеяни и нямам нужда от повече от повече опровержения на това. Не се чувствам притеснена за нищо, защото знам какво чувствам и усещам какво Евгени изпитва обратно“, категорична бе редакторката от Севлиево.

Все пак, Ергенът не пропусна да зарадва и посърналата Валерия, като ѝ поднесе специална покана за индивидуална романтична среща, която ще видим в следващия епизод утре вечер от 21:00 ч. по bTV.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!