Илиан Илиев с право се ядоса: Лудогорец няма нужда от този слугинаж

Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе разочарован след загубата с 1:2 от Лудогорец в първи полуфинал между двата тима в турнира за Купата на България. Той избухна и срещу съдийството на Волен Чинков в този мач.   

„Добре почна мача за нас, но оставихме Лудогорец да си подава топката и не скъсявахме дистанцията и не влизахме в единоборства. Малко прегоряхме, после според развитието на мача ни падна духът. Лудогорец изигра добре мача. Допуснахме два много леки гола за полуфинал в турнира. Не изиграхме нашия футбол. Второто полувреме излязохме по-агресивно и високо, но не стигнахме до чисти ситуации. Със сигурност ще се опитаме да поправим грешката втория мач, макар да знаем, че няма да е лесно“, заяви Илиев.

„За изнасянето не чак толкова, имаме проблеми в последната фаза. Като цяло не бе проблемът притежанието, като цяло бяхме по-сковани и прегоряхме. Благодаря на публиката за подкрепата, но като срещнахме другата действителност, се стъписахме. Можехме да се представим по-добре в дефанзивен план“, коментира играта на своя тим Илиев.

Наставникът коментира и съдийството в мача: „Лудогорец като отбор, бюджет и футболисти нямат нужда от бутане. То не помага на българския футбол и Лудогорец го вижда в Европа. С назначаването на Чинков знаехме, че има да връща стари неща. Първо я има дузпата, после пипане на Сашо. Бяхме подготвени за това, но нищо не можахме да направим. Колкото и да си говорим, керванът си върви и никой не го интересува“.

„Много е лесно да говорим за статистика. В предната година в плейофа загубихме заради отменен чист гол. Червеният картон на Стефан, преди това има чисто нарушение срещу Виктор Попов. Те са малки неща, но с водещите отбори имаш малки възможности, които трябва да използваме. Лудогорец ако искат да израстват като отбор, нямат нужда от този слугинаж в България“.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!