Трагедия! 3-годишно дете в реанимация след адска катастрофа

3-годишно дете е в реанимация с опасност за живота след жестока катастрофа в бургаското село Извор. Ранени са и родителите му, но състоянието им е стабилно, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал на 21 април около 22.57 ч. в селото, по околовръстния път за Зидарово. Поради движение с несъобразена с конкретните условия на видимост скорост, лек автомобил „Форд Мондео“ катастрофира самостоятелно, излизайки извън пътното платно и блъскайки се последователно в мантинела и бетонна колона. Колата е управлявана от 25 – годишен мъж от Зидарово, с когото пътували 23 – годишната му съпруга и дъщеря им на 3 г..

Мъжът получил повърхностни рани по главата, а жена му е със счупена ръка. Двамата не са настанени в болница, но детето им е с опасност за живота, в Реанимацията на УМБАЛ Бургас с фрактура на дясното бедро и политравма.

Още две деца пострадаха в Бургаско на 21 април, но техните травми не са сериозни, уточниха от полицията. Около 16.15 ч. на айтоската улица „Лясковско шосе“, пред входа на местния винпром, лек автомобил „Ауди А 3“ с бургаска регистрация, управляван от 46 – годишен айтозлия, не спазва дистанция и блъска отзад намаляващия скоростта и спиращ лек автомобил „Фолксваген Голф“, с бургаска регистрация, управляван от 45 – годишен айтозлия.

От удара фолксвагенът отскача и блъска паркирания извън пътнато платно лек автомобил ауди с бургаска регистрация, собственост на 34 – годишен айтозлия.

От удара пострадали шофьорът на фолксвагеня и трима от пътуващите в аудито – жена на 69 г. от Айтос и две сестрички на 9 и 17 години, също от Айтос. Четиримата пострадали са откарани до УМБАЛ Бургас, прегледани и освободени за домашно лечение, без сериозни наранявания.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!