Портних: Решението ми да махна главния архитект обедини леви, десни и бесни

Оставката на главния архитект, която поисках вчера, заради създадени порочни практики, очаквано изнерви мнозина. Защо ли?!

Това написа кметът на Варна Иван Портних в личния си профил във Фейсбук. Припомняме, че в сряда той поиска оставката на арх. Виктор Бузев, защото не е доволен от работата му, касаеща визията за развитието на града.

Вчера – близо 24 часа по-късно, по въпроса във Варна се изказаха от БСП и коалицията ПП-ДБ, които пък от своя страна поискаха неговата оставка.

Така се стигна до тук – той да направи дуплика чрез страницата си в социалната медия, по темата със скандала, който самия той пусна в обръщение в общественото пространство.

Публикуваме остатъка от думите на кмета на Варна без редакторска намеса:

Май интересът клати феса и някак странно обедини леви, десни и бесни във Варна!

Тази истерия ясно илюстрира на всички, че решението ми е правилно!

За съжаление, залутани в предизборния популизъм, видните строители на капитализма ПП-ДБ, популярни и като Партиите на Приватизаторите, отново не отговориха на важните въпроси:

Защо не премахват незаконните бараки в курорта Златни пясъци, станал символ на костовата приватизация и защо са заграбили 2 дка поляни в Морската градина! И каква е ролята на Бузев в това?

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!