Чудото на Анита: Живея втория си живот!

Възстановяването на Анита Чобанова месец след успешната чернодробна трансплантацията в Турция върви добре.

„Привиквам към новия си живот. Храненето е най-важно и движението. Трябва да се пазя от инфекции и болни хора. Имунитетът ми ще бъде слаб, тъй като пия хапчета, които ще потискат имунната ми система, за да не отхвърли организмът ми дробчето, което расте в мен“, каза в предаването „Тази сутрин“ Анита.

„Определено живея втори живот. Благодарение на всички, които ме подкрепиха, живея втория си живот. Промениха се приоритетите и осъзнавам, че най-важното е да си жив и здрав“, казва момичето.

„Най-силното, което исках да се случи, е да прекарвам време със семейството и приятелите ми. Беше тежко, но през цялото време ми минаваха само приятни мисли. Подкрепата на всички тези хора ми се отрази позитивно и вярвах, че всичко ще е наред“, добави Анита Чобанова.

„Абсолютно на всеки, който ми писа, а те бяха много, с най-голяма искреност и сърдечна благодарност съм отговаряла. Дори и в момента, ако някой м гледа или има подобни проблеми, чуди се какво се случва със здравето му и иска да ме попита за съвет – ще се радвам да ми пише или да ме потърси“, посочи 19-годишното момиче.

„Утре е и рожденият ми ден. Великден ще е изключително щастлив празник. Ще бъдем заедно със семейството ми и ще се наслаждаваме максимално. Искам да пожелая на всички хора да са живи и здрави, да се радват на компанията на семейството си, да се веселят, да боядисват яйца и да бъдат щастливи“, подчерта Анита Чобанова.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!