Гаджето на Денис Теофиков заби кикбоксьор

Веселата вдовица разкри новината в социалните мрежи. Става дума за шампиона Стоян Копривленски.Екзотичната брюнетка реши да отговаря на въпроси на свои почитатели в Инстаграм. Един от тях гласеше: “С Копривленски ли ходиш?“, а Алекса отговори, качвайки кратко видео, на което двамата се целуват, и остави на последователите си сами да си отговорят.

Малко по-късно качи следващ пост и пак даде да се разбере, че сърцето й е заето. Тя постна снимка, на която позира със Стоян Копривленски, и написа „Ти си само мой“.

Стоян Копривленски е определян за един от най-добрите български кикбоксьори. Той е носител на множество родни и световни отличия. Според запознати доскоро имал приятелка до себе си, с която се разделил. Наскоро дори заличил всички снимки в профила си с нея.

Разбира се, почитателите на Алекса продължават да свързват името й с това на починалата звезда Денис Теофиков. Част от тях я попитаха дали вече е успяла да забрави за певеца, дали го е прежалила и с какво ще го запомни. „Денко никога няма да бъде забравен, докато съм жива, но трябва да продължа напред“, обясни в мрежата тя.

Връзката на Алекса и Стоян е от няколко месеца, но доскоро не намирали причина да я демонстрират. Сега, когато този момент дойде, хубавицата получи одобрението на последователите си, които й пожелаха късмет. Според запознати в момента тя се намира на романтична почивка в Египет именно с новия мъж в живота си.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!