Жена с две вагини: Едната я ползвам служебно, другата е само за съпруга ми

Евелин Милър е 31-годишна австралийка, която през 2011 г. след гинекологичен преглед е диагностицирана с uterus didelphys, т.е. има удвоена матка – два комплекта яйчници и две вагини.

В интервю за английския таблоид „Мирър“ тя признава, че в началото ѝ е било доста трудно да приеме тялото си, но с течение на времето надмогнала този проблем и сега гледа да се радва както на секса, така и на живота.

Милър споделя, че едната вагина я използва за професионални ангажименти, тъй като с нея прави секс с непознати мъже за платформата OnlyFans, където се регистрира през 2018 г., докато другата „е само за нейния съпруг“. В този смисъл жената е категорична, че не може и да става дума за изневяра.

Платформата OnlyFans ми помогна да преодолея тревогите, които имах. Да правя съдържание и да виждам колко изумени са хората е просто велико, споделя жената, която е и майка на две деца.

Състоянието на младата жена само по себе си е медицински феномен, тъй като в световен мащаб диагностицираните с такава патология са едва 0,3 процента.

Днес Евелин Милър си докарва доходи от около 14 хил. евро на седмица заради видеата, които качва в OnlyFans и PornHub.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!