Пак! Бахаров отказа тест за дрога, взеха му номерата и книжката

За кой ли път! Нов сблъсък на актьора Явор Бахаров с органите на реда го остави без книжка и кола, съобщи NOVA. Актьорът е бил спрян за рутинна проверка на главния път София-Варна, в близост до Велико Търново.

След като го разпознават, полицаите поискали от актьора да му направят тест за наркотици. Той е отказал, защото има това еднократно право по закон. Пошегувал се с проверяващите, че знае какво ще покаже проверката.

Пътните полицаи са отнели книжката му и са свалили номерата на автомобила. Бахаров си извикал такси и продължил пътя си за София, като се извинил, че има представление.

Автомобилът му останал на паркинг до село Шереметя. Предстои репатрирането на колата до безопасен паркинг, уточнява NOVA.

През 2020 г. Явор Бахаров бе задържан да шофира с коктейл от алкохол и наркотици в кръвта на едно от най-оживените места в Банско. Съдът в Разлог го наказа с една година затвор ефективно, 18 месеца без право да управлява МПС и 500 лв. глоба.

Актьорът обаче обжалва и през юни 2021 г. присъдата му бе заменена с условна от по-висшата инстанция в Благоевград. Той трябваше и да се среща с пробационен служител в продължение на една година.

Този случай е четвъртият, в който Явор Бахаров е осъждан. Първата му присъда е през 2013 г. за хулиганство. Три години по-късно Бургаският районен съд го признава за виновен за шофиране след употреба на алкохол.

Третата присъда е произнесена през март м.г. от Софийския районен съд – за хулиганство и непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред. Той бе наказан с 9 месеца пробация.

37-годишният Бахаров е познат от сериалите „Стъклен дом“, „Под прикритие“, „Съни бийч“, филма „Тилт“ и театралната сцена. През 2018 г. печели награди „Икар“ за най-добър поддържащ актьор в спектакъла „Редки тъпанари“ по Марио Моничели, адаптиран от Теди Москов и Симон Шварц. Той е по-малък брат на друг наш известен актьор, Захари Бахаров.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!