Според Габриела Дева Мария е „зачела“ от Исус

Първият конфликт за вечерта бе непосредствено след груповата среща с игра на шах, след която Виктория открито обвини Елена, че мери с двоен аршин. Тя се почувства засегната, след като редакторката я върна в начална позиция и попари надеждите ѝ да се усамоти с Евгени. Играта стана повод и за първия конфликт на скромната Меган, която влезе в пререкание не с коя да е, а със самата Габи. Двете открито си казаха, че не се харесват, а Елена се намеси и защити Меган, която е една от най-близките ѝ приятелки в имението.

„Очевидно имаш необходимост да насочваш някъде отровата си. Насочвай я към мен – аз мога да я поема и да я преглътна“, обърна се тя към силиконовото миньонче.

Емоциите взеха връх, след като Пам реши да се намеси в разгорещения спор, заявявайки че действията на Габи са недопустими, а всички си мълчат, приемайки обидите ѝ за хумор. Кулминацията на вечерта бе реакцията на моделката Габриела Великова, след като Евгени дори не забеляза подаръка ѝ, който бе оставила специално за него на пианото. Тя на няколко пъти се опита да провокира виртуоза да се разходи до музикалния инструмент и да изпълни нещо, но той счете подходът ѝ за натрапчив и предпочете да продължи да кани други дами в градината, пише Woman.bg

Това накара Габриела да вземе нещата в свои ръце и лично поднесе сюрприза си в ръцете на Евгени. Той, от своя страна, намери разговора им за нелеп, особено след като Великова изтърси, че Дева Мария е „зачела“ от Исус, вместо правилното „заченала“. Великова, която се представя като преводачка, би трябвало да е наясно поне с родния си език, но и да знае, че Божията Майка е заченала Исус, но не „от Исус“. Явно и Ергенът остана с добро впечатление нито от Габи, нито от Габриела, тъй като и двете не получиха рози и трябваше да напуснат имението завинаги.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!