„На какво се дължи мълчанието на полицията за изчезването на детето ми?“ Това се пита майката на изчезналия в Перник Емил Боев. Вече 2 месеца няма и следа от него. По този повод майка му Иванка Стоянова написа емоционален пост във фйсбук за сина си.

„60 дни…60 мъчителни дни в очакване .. Няма следа от синът ми Еми. Чакаме,търсим,обикаляме и пак чакаме…някакви новини…нищо! Питам се как изчезва безследно човек и никой не може да даде отговор.. Защо човешкия живот в България е толкова незначителен, защо се мисли за всяко същество като избирател но не и за Човек?! Защо има толкова изчезнали хора, които не се намират никога??? Некадърност, немърливост, бездушие, некомпетентност, умишлено прикриване на ,,някои“ си …не знам и надали ще узная някога“, пише още майката.

„Уви, те са ненаказуеми и това е достатъчно за да загърбят поредния случай на изчезнал Човек! Питам се ,кой е застрахован,че няма да се случи подобно нещо на него или на някой близък,кой е сигурен, че утре моите сълзи няма да са в неговите очи и да молят за помощ! Вие всички добри хора,които споделяте снимките на момчето ми и се опитвате да ми помогнете,бъдете здрави и никога да не изпадате в подобна ситуация! А аз продължавам да чакам детето си и да се моля,някой някъде да си свърши работата…“

Иванка апелира всеки ,който има някаква информация да се обади на 0889912128.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!