Изгонената Божана готви отмъщение за Благо и Едис

На прощаване, Бо изнесе наизустена сърцераздирателна реч, с която се опита да трогне съплеменниците от двата отбора: „Сървайвър е най-великият ресторант, за който се прави резервация веднъж в живота. Тук масата обикновено е за един и със сигурност няма никой да ти вземе хранителните навици. Често се случва да си тръгнеш гладен. Но ако успееш да видиш малките специални моменти, си тръгваш оттук със сигурност с по-обогатена палитра и с вечно чувство за ситост. Казват, че в Сървайвър най-големите играчи, лесно могат да се улисат и накрая да останат сами и излъгани, а тези които следват пътя си, могат да не стигнат до края, но въпреки това да си тръгнат с чисто сърце и гордо вдигната глава, дори и да не им се е вързала пръчката“.

Колоритната готвачка имаше и специално обръщение към ММА боеца Жоро Валентинов, с който имаха доста сериозен конфликт в играта, като той дори си позволи да я обяви за Юда. „Искам да кажа, че единствените сълзи, които съм проляла въобще в тази игра са плод към едно и също чувство, в двата му края са обич и ненавист, гняв. Със сигурност никога не бих таила лоши чувства и със сигурност всичко, което се случи между нас беше от нещата, които ме нараниха истински и мислех за тях вечер преди да си легна“, изповяда се Божана, след което се прегърна с Валентинов.

Продуцентите на Сървайвър обаче изненадаха зрителите и самата Кацарова, за която очевидно играта няма да свърши в този момент. Кулинарната фурия се отправи не към България, а Островът на Отшелника. След като научи за помилването си, Божана обяви война на най-големите си врагове в играта. „Благой Георгиев, мразя те!“, провикна се от кеф тя, а след това нарочи и друг от участниците. „Едис Пала седи в дъното на цялата гняс. Ще ми стане на заготовка за адана кебап“, зарече се свръх емоционалната дама. Тепърва ще разберем какви ще са отмъстителните ходове от страна на готвачката.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!