На старта на сезона: Моторист се блъсна в трактор, кола помете мотористка

На старта на мотосезона за 2023 г. моторист се блъсна в трактор, а кола помете мотористка.

Заради инцидента временно бе затворен за движение пътя Разград – Кубрат. По първоначални данни моторист се е блъснал в трактор в района на село Каменово. Обходният маршрут за превозни средства е Разград – Побит камък – Острово – Брестовене – Кубрат.

По-рано днес пътен инцидент с мотор стана и в района на Бачково.

Кола блъсна мотористка на пътя. Линейка незабавно е пристигнала на мястото и е откарала жената в болница. Пострадалата е със силни болки в рамото.

Топлото време изкара мотористите на пътя в първия уикенд след откриване на мотосезона. Движението на пътя Пловдив-Смолян е изключително натоварено.

10 хиляди души откриват мотосезона в София днес. Шествието е по няколко централни булеварда. Къде имаше затруднение в движението днес.

До 17 часа е забранено влизането на пътни превозни средства по южното плътно на Околовръстния път, в участъка между „Александър Пушкин“ и пътен възел „Бояна“. До 17:30 часа автобусите с номера 63 и 111 се движат по частично променени маршрути. Участниците са в добро настроението. Призивите към всички е да карат внимателно и да бъдат търпеливи.

Мотото на тазгодишното издание е „Пази мотористите, и тях някой ги чака вкъщи“.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!