Младеж от Варна подарява абитуриентския си костюм

Младеж от Варна подарява абитуриентския си костюм. За страхотния жест информира самият той във фейсбук профила си. Името му в социалната мрежа е Иваки Г.

Ето какво пише той:

„Здравейте!✍️
Точно преди една година аз си купих така мечтан костюм за моят бал. Толкова много се вълнувах, че го обличам и ще бъда готин хаха.
Знам, че за много момчета този специален момент е просто мечта. И поради тази причина, аз искам да подаря своят костюм на момче, за което осъществяването на тази мечта е непосилно. Искам той да изпита същото това вълнение, което всички други абитуриенти изпитват, носейки своите така мечтани костюми. Костюма е син с бяла риза, червена вратовръзка и т.н (ще има приложени снимки). Висок съм 175 см, 60 кг и на снимките ми е точен. Предполагам няма да е проблем дори някой с някой друг сантиметър по-висок. Много удобен, от качествена и хубава материя. Заедно с него има комплект обувки (44 номер) и колан.


За много момчета костюма е със сантиментална стойност. Аз избирам да не гледам как е прибран прилежно в гардероба ми, а да го видя върху момче, което ще изглежда готино с него. Искам да видя, че костюма ми ще направи някого щастлив. 
Моля ви, имам пълното доверие, че с мен ще се свържат хора, които наистина не могат да си позволят тази “глезотия”. 
Ако се интересувате или имате някакви въпроси, пишете ми на лично.
Моля, споделяйте поста, за да достигне до възможно най-много хора!“

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!