Ризова отвърна на Борисов по БТВ: Не ме е страх

Водещата на предаването „Лице в лице“ по БТВ Цветанка Ризова отговори на лидера на Бойко Борисов, който след вчерашното гостуване при нея на Асен Василев, каза, че тя не го прекъсвала, а той казвал неверни неща. Журналистката се защити вчера, когато при нея бе Делян Добрев от ГЕРБ.

„Само нещо да уточня. Вчера вашият лидер Бойко Борисов е казал, че не съм смеела да попитам нещо си Асен Василев. Сега, аз никога не съм се страхувала нищо да попитам. Но питам аз, обичайно питам аз. Не през СМС-и, не през гласове в слушалката, не през очакванията на НПО-та, организации, политически формации. Така ще бъде докато съм автор и водещ на предаването. После не отговарям. И нещо съм била услужлива. Аз съм услужлива само към членовете на семейството си. Към другите съм възпитана, любезна и емпатична. И съм доказала това“, категорична бе Ризова.

„Той не е искал да ви обиди по някакъв начин. Той се е възмутил от това, че Асен Василев повтаряше как те раздавали пари на хората, а правителството на Радев и преди това правителството на ГЕРБ ги крадяли парите“, каза Добрев.

„Аз не мога да отговарям за твърденията на моите гости. Аз задавам въпросите си, не разрешавам да ми се влияе, и не отговарям на очакванията на нито една партия, гражданска инициатива или корпорация“, добави Ризова.

„Аз съм често ваш гост тук и вие никога не сте ми спестявали въпроси. Дори е имало такива, в които ние много остро сме си говорили един на друг“, каза на свой ред бившия депутат.


СПОДЕЛИ НОВИНАТА!