Рейтингът на кулинарното шоу „Hell’s Kitchen“ безспорно скочи до небето с бисерите на най-забавната участничка Цвети. Реакциите й успяват да накарат дори шеф Виктор Ангелов да се усмихне, а директността й е оценена от зрителите, пише blitz.bg.

Появиха се много горещи снимки на врачанката, която не спестява какво мисли, на моменти прелива от енергия и направо опожарява обстановката и останалите участници.

Всички смятаха Цветито за невинно и незапознато с живота дете, още повече, защото е едва в 12 клас и дори не е била абитуриентка. Е, истината обаче ще се окаже друга, а Цветомира далеч по-разтропана, отколкото сме я мислили.

Доказателството за това са снимките й в социалните мрежи, на които тя е всичко друго, но не и „обърканото момиче“ от „Хелс Китчън“. Визуалната разлика е толкова огромна, че ако не знаем, че това е именно Цветомира, няма да я познаем изобщо.

Брюнетката има профил в инстаграм, който е пълен с нейни разголени снимки. Особено впечатлява дупето й, което има потенциала да стане световна звезда.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!