Шефовете на Спартак Варна с много остра позиция

Ръководството на Спартак Варна излезе с официална позиция относно новините в медийното пространство, свързани с клуба. От клуба заявиха, че са наясно, че не могат да спрат „жълтите новини“, като се обърнаха с молба към своите привърженици да четат и да следят информационните канали на „соколите“, защото всяка новина извън тях е недостоверна.

Ето какво написаха от ръководството на клуба:

Уважаеми, спартаклии,

Не стихват новините в медийното пространство, свързани с ФК „Спартак” Варна, които граничат с фантастични предположения и внушения. Наясно сме, че не можем да спрем „жълтите новини”, но сме сигурни, че всеки може да намери за себе си истината на правилното място – информационните канали на ФК „Спартак” Варна.

Ръководството на ФК „Спартак” Варна, треньорският щаб, футболистите и всички, които работят за благото на клуба, вървят заедно в правилната посока за постигането на високите цели, които сме си поставили. Държим на професионализма и така ще е занапред.

Обръщаме се с молба към спортната общественост у нас, към нашите безрезервни привърженици и към уважаемите представители на медиите, да четат и да следят инфомационните канали на ФК „Спартак” Варна. Всяка новина извън тях е недостоверна!

Ръководството на клуба Ви уверява, че се стараем всичко ново, което се случва в „Спартак” Варна да излиза своевременно, единствено и само в официалните ни информационни канали.

С уважение, ФК „Спартак” Варна!

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!