Легенда на Спартак: Генерал Херо ще спаси нашия отбор

Легендата на Спартак Варна Енчо Недев е убеден, че неговият любим тим ще оцелее в елита под ръководството на Димитър Димитров.

„Генерал Херо ще спаси нашия отбор. Него го оприличавам на Иван Вуцов, лека му пръст, тъй като работи с хъс, както го правеше и Вуцата. Херо гори в работата си, отдаден е на каузата Спартак и резултатите няма да закъснеят. Следя обновения ни отбор и виждам, че започва да играе добре напролет, но му трябва време и търпение. Радвам се, че публиката вярва в Спартак, беше зад Спартак в най-трудния ми период и сега във всеки мач е 12-ият му играч“, каза за Nostrabet бившият десен защитник Недев, който е на второ място по изиграни мачове в историята на „соколите“ след Красимир Зафиров.

„В събота трябва да спечелим срещу Локомотив София. Има една приказка във футбола, че победата е в графата „задължителни“ и това сега се отнася за Спартак. Надявах се, че ще вземем и точка срещу Арда в Кърджали, но те са добър отбор, а и рано останахме с човек по-малко. Най-важен обаче е следващия мач и затова нека всички спартаклии да бъдем оптимисти“, допълни Енчо Недев.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!