Мелиса от „Ергенът“ е в Онлифенс – иска по 6 долара за да я гледаме (снимка)

Милица, една от участничките в „Ергенът“ тази година, си направи профил в известната платформа Онлифенс. Там, само срещу 6 долара на месец, Мили качва по-голи и разкрепостени снимки и видеа, с които да радва феновете си, научи „Площада“.

В профила си брюнетката обещава всеки ден шоу на живо, писане на мръсни съобщения, снимки и видеа, свързани с фетиши. Нещо повече – Мили предлага да оценява мъжки достойнства в OnlyFans. И то само срещу 6 долара на месец!

Уви, профилът ѝ е бил активен последно през септември 2021 г., въпреки че Мили е обещавала да е активна всеки ден. А в профила ѝ е имало доста провокативни снимки.

Наскоро в „Ергенът“ Милица призна, че е била освободена от работа. Това обаче не се е случило заради профила ѝ онлайн, а заради участието ѝ в шоуто.

Милица Ергенът
Милица от „Ергенът“ си има профил в Онлифенс

Именно в него, в „Ергенът“, Милица показва доста странно поведение. Тя се разочарова, че Евгени не я покани на едно от груповите занимания на момичетата, въпреки че тя му рязала мезета и полагала грижи за него.

А и нека не забравяме, че именно нейният подарък към Евгени беше едно от най-кръндж нещата, които сме виждали на малкия екран. Тя му подари гипсова отливка на гърдите си.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!