Пам от Ергенът е неузнаваема след предаването (снимки)

Памела Велидис се е променила почти напълно след предаването Ергенът.

Там тя печели симпатиите на зрителите и някой допускат дали пък Евгени Генчев няма да избере накрая точно нея, за да покаже, че най-важното не е да си изпънат като струна за пред хората, а вътрешната красота.

Всъщност от това, което показва Пам в инстаграм става ясно, че тя е свалила много килограми.

Тя не спира да тренира почти ежедневно и определено има ефект.

Смелото момиче дори си позволи да пусне снимки от спалнята.

„Това е, за да е ясно все пак, че не спя във фитнеса, а съществува спалня където нощувам и в нея има червена светлина. Освен това днес беше хубав ден за мен и моята суета.“, казва тя. 

Усилните тренировки явно са новата мания на Пам, която казва, че любимото й хоби е да пише есета.

„Дори малкият напредък в нещо е все пак напредък. Правя кратко напомняне в каквото и да влагаш сега да не се отказваш.
Освен това обожавам новия си екип за тренировки. Преди години нямах никаква възможност колкото и да търся да открия подходящи и красиви дрехи за тренировки и спорт, все едно хората, които са едри трябва да тренират голи или в чували.


Мисълта ми е, че позитивното възприятие на тялото е желанието да вярваш в неговия прогрес, да го обичаш през всички етапи, които минава, да го обличаш подходящо и да помниш, че обидите не вдигат човек и не го насърчават към грижа и промяна. Мечтата ми е да живея в общество, което позволява и осъзнава това.


Моят приоритет е осъзнаването, че дисциплината, мотивацията, вярата в процеса носят резултати дори и бавно, дори криволинейно, ако не резултатите, които ни се иска, то със сигурност носят уроци и ново начало към следващата цел

В коментарите обаче приятелите и почитателите я предупреждават, че трябва да остане предимно себе си и да бъде вярна на принципа, че хорското мнение не е най-важното нещо в живота. 

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!