Слави си спомни за приятелството си с Бойко Борисов, коментира и песента за Лена Бориславова (видео)

В предаването „При Тото“ Слави Трифонов засегна много теми, сред които историята около песента за Лена Бориславова и отношенията му с Бойко Борисов. 

По думите му, той самият е определил песента като „тъпня“. „Това е свободата. Тя е свобода по принцип. Не е свързана само с определени хора. Аз можех да подам до Комисията по дискриминация, но не го направих. А аз се обяснявах за песента за Лена. Трябваше да обяснявам, че не съм сексист. Обяснявам се, че уважавам жените. Обяснявам се писмено. Аз нямам такова отношение към жените и нямам никакво специално отношение към Лена Бориславова. Сценаристите са я направили, аз дори не знаех. Те донесоха при мен този текст. Казах, че е тъпня, а те могат да направят нещо по-готино. Минаха два месеца, те направили и клип. Аз казах: „Нали ви казах, че е тъпня“? Филип ме погледна и ми каза: „Нали си почитател на свободата?“. Тогава казах: „Разбира се“. Те я пуснаха в тяхното си предаване“, обясни Трифонов, като добави, че до ден днешен е чувал само първия куплет.

„Нямам представа какво пеят, но трябва да имат свободата да го направят“, коментира той. 

„Същите тия – сценаристите, пуснаха песен, но за Бойко Борисов. Викам си: „Сега ще ме дадат на Комисията за защита на животните“. Бойко Борисов стартира от мое телевизионно предаване. Беше главен секретар. Дойде облечен в кимоно. Чупи едни дъски при мен и ми подари куче. Аз си казах: „Този не е политик“. Сприятелихме се. Той стартира политическа кариера. Приятелят е този, който би следвало да ти помогне тогава, когато имаш нужда от помощ, без да искаш помощ. Може и такива приятели да сме били. Но когато си истински приятел, независимо какъв ставаш, не би трябвало това да те променя“, разказа още Слави Трифонов

Според него човек, който притежава власт, пари, и слава трябва да е такъв, който много лесно може да се освободи от тях.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!