Кои са смятани за „кучки“ сред БГ звездите

Пари, блясък, слава – това са все неща, които за светския елит са нещо нормално. Но те не могат да компенсират липсата на един фактор, а именно  добрия характер. Макар да са богати и успешни, следващите четири БГ звезди не се ползват с добро име нито сред колегите си, нито сред публиката.

Ето на кои родни знаменитости им се носи славата на гадняри и защо:

Михаела Филева

Че тя талантлив и харизматичен изпълнител, спор няма. Ако съдим по думите на колегите ѝ, на звездата може би ѝ липсват обноски. По време на участието си във „ВИП Брадър“ през 2016, музикантите Лора Караджова, Папи Ханс и Атанас Колев проведоха обширен разговор на тема разприте си с Михаела. „В лоши отношения е с почти всички“, отсече Лора. „Свръхамбициозна е и винаги държи да е център на вниманието“. Дали е така не знаем, но е факт, че и Папи, и Наско оживено се съгласиха с твърдението. 

Мария Илиева

Друга БГ поп дива с противоречив имидж е Мария Илиева. Сред най-знаковите скандали около звездата бе спорът ѝ с Атанас Колев, възникнал след като рапърът напусна лейбъла на Мария – „Стерео Стая“, през 2017. Инцидентът предизвика безброй слухове относно потенциална афера между двамата – твърдение, което Наско сякаш потвърди във видео с влогъра Алпер Чочев, където намекна, че е „откликнал на авансите“ на певицата. Фактът, че Наско се присъедини към „Стерео Стая“, когато бе току-що навършил пълнолетие, накара мнозина да заклеймят (тогава 37-годишната) Мария за интереса ѝ към много по-млад и подчинен на нея изпълнител. И той не е единствения, говори градската клюка.

Жени Калканджиева

Моделът също имаше по-скоро злополучно участие във „ВИП Брадър“, по време на което се замеси в редица разпри със съквартирантите. Най-запомнящата се нейна изцепка дойде няколко години по-късно, когато името ѝ бе забъркано в съседски скандал, завършил с викане на полицията и дузина новинарски истории. Причината за караницата? Жени замервала съседите си с яйца. Пред медиите тя отсече, че е „съвсем нормално на човек да му се прииска да хвърли едно яйце“… Навремето тя бе близка и до хора със съмнителна репутация и бизнес, някои от които вече покойници.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!