Плащаме 2 лв. допълнително за пластиката на картата за градския транспорт във Варна

От 1 март ще се заплаща пластиката за електронните карти, използвани в автоматизираната билетна система на град Варна, съобщиха от общинското предприятие ТАСРУД.  

Плащането ще е еднократно при първо закупуване, а след това същата карта ще може да се презарежда.

Цената на пластиката е 2,00 лв. за всички видове електронни карти. Тя ще се заплаща еднократно при първоначалното купуване. Картите могат да се презареждат многократно, като при последващи презареждания на картата (пластиката) тази сума не се дължи.  

При първоначално закупуване на електронна карта цената ще е 2,00 лв. допълнително към съответния абонаментен план или предплатен пакет, посочват от ТАСРУД.

Предплатената карта се купува в пунктове за продажба. Тя може да се презарежда както в пунктовете за продажби на карти, така и в машините на спирките и в машините в превозните средства.

Цената на презареждането на предплатен пакет е 10,00 лв., при което се получават 11 часа времепътуване. При използването на тази карта е необходимо да се маркира на валидатора в автобуса/тролейбуса съответната цена от 1,00 лв., 1,50 лв. и 4,00 лв., в зависимост от времепътуването, което е избрано.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!