„Под масата“ – съвременна комедия с премиера на 17 март

На 17 март от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център във Варна популярният актьор Васил Драганов ще има своята морска премиера на ксъвременнатат комедия „Под масата“. Той е от малкото актьори, които със своя талант изключително добре влизат както в комедийни, така и в драматични роли. На широката публика е най-известен като Радко Чеканов от „Столичани в повече“ и от телевизионното шоу „Комиците“. Малко известен факт е, че рисува и пише стихове.

„Под масата“ е съвременна пиеса на френския драматург Жан-Пиер Мартинез. Това е петата негова пиеса, която се играе в момента в България. В нея ще видим един министър, един президент на мултинационална строителна компания и студентка по политология, които са въвлечени в комична ситуация.

Билетите са в продажба на касите на Фестивален и конгресен център и Двореца на културата и спорта във Варна.
Промо билети с цени от 10.00, 15.00, 18.00 лв. от каса „Българан“и онлайн от ePortal.BG – ТУК

Темата е много актуална – става въпрос за строеж на 20 километра магистрала. Аз съм министърът на транспорта и при мен идва един предприемач, който иска да ме корумпира. Аз, разбира се, класически, се корумпирам веднага. Има замесена и жена, пламва любов и…пак всичко опира до пари. Нещата са представени едно към едно, но има много комедийни моменти“, поясни Драганов.

По думите му, с режисьора Владимир Петков се работи много спокойно. „В сравнение с други режисьори, с които съм работил, и които са били много нервни и емоционални, той не създава напрежение. Владо е изключително ерудиран човек има особено отношение към френската драматургия. Самият той е франкофон, а „Под масата“ е поредното френско заглавие върху което работим заедно. Убеден съм, че и зрителите ще останат доволни„, допълва актьорът.

ПОД МАСАТА
Комедия от Жан-Пиер Мартинез
Постановката: Владимир Петков
Сценографията – на Петър Митев
Преводач е Светлана Панчева. Музика – Мишо Шишков-син
С участието на: Васил Драганов, Божидар Попчев и Любомира Стефанова

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!