Дичевски: Главната цел е Спартак да остане в елита. Затова се направиха толкова трансфери

Вратарят на Спартак (Варна) Иван Дичевски записа 45 минути през второто полувреме в последната контрола срещу ФК „Македония Гьорче Петров“, спечелена с 2:0. На два пъти Дичевски успя да опази суха мрежата си. За клубния сайт той заяви, че се надява още с първите мачове от първенството отборът да покаже новото си лице и по този начин да зарадва феновете на Спартак, като запази мястото си в елита.

„Резултатът е задоволяващ, най-накрая вкарахме положенията си“, каза младият страж на „соколите“. „Играта в защита се подобрява през целия тренировъчен лагер, а и днес. Мисля, че бяхме отборът, който успя да владее повече топката, създаде по-чистите положения, затова и спечелихме“, каза още Дичевски.

На въпрос дали подготовката е била ползотворна, стражът бе категоричен, че отговорът ще получим още с подновяването на първенството. „Нашата главна цел е да запазим отбора на Спартак (Варна) в елита. Затова се направиха толкова много трансфери, за да се вдигне нивото, спрямо предишния сезон и дано да изпълним желанието на всички фенове“, завърши оптимистично Иван Дичевски.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!