Шахти преливат при всеки дъжд (видео)

Читател сигнализира, че шахтите пред бл. 20 в ж.к. „Възраждане“ в района на кръстовището на бул. „Трети март“и ул. „Ана Феликсова“ преливат при всеки дъжд.

„Дори при сравнително умерен дъжд, какъвто вали от снощи във Варна, тези шахти преливат. При порой реките, които потичат направо отнасят капаците на шахтите. Зимата имаше автомобил, който беше потънал в голямата шахта.
Не може да се каже, че шахтите не се почистват. Домоуправителят на блока е пускал нееднократно жалби и са идвали служители, които чистят, но явно проблемът е по-сериозен, защото нищо не се променя. Тъй като голямата шахта е канализационна, при сухо топло време в района се носи непоносима миризма.
Тъй като предстоят избори искам да поканя който ида било от кандидатите да дойде на място и да се запознае с проблема. Беше направен ремонт на бул. „Трети март“ за милиони левове, подменяха цялата ВиК система, а ето че проблемите продължават. логично възниква въпросът дали действително парите са били усвоени по предназначение“, коментира варненецът, който изпрати и клипче до Varna24.bg с надеждата отговорните институции да вземат мерки за овладяването на проблема.

Източник: Варна24

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

6 + two =