Андон Дончев: всяко ново, добро и демократично начинание в България започва от морската ни столица (видео)

Днес кандидатите за народни представители от Гражданско движение „Воля“ Андон Дончев и Светлозар Чорбаджиев се срещнаха с граждани и симпатизанти от варненския район „Младост“. На срещата бяха представени основните приоритети на антисистемната формация на Веселин Марешки и се обсъдиха някои от характерните на района и града проблеми. Акцент бе поставен на борбата с картелите, като освен сферата на горивата, се засегнаха и проблеми с монополите на големите хранителни вериги, както и такива в енергетиката, здравеопазването и сигурността.

„Всяко ново, добро и демократично начинание в България започва от морската ни столица. Варна е мястото, откъдето ние започнахме битката с олигархията и картелите. Варна е и мястото, което ние заедно ще превърнем в най-развития и красив град в Европа.“ – сподели пред симпатизантите вторият в листата на „Воля“ Андон Дончев. „Ясно и видимо е какво е направил за хората нашият лидер, както и ние като експерти и успешни бизнесмени. Именно затова ние нямаме за цел да даваме гръмки обещания. Достатъчно е хората да видят това, което вече сме свършили и да имат воля да го продължим и развием заедно.“- допълни той.

Сред дискутираните въпроси бяха още мерките за подкрепа и стимулиране на малкия и среден бизнес, подобряване на туристическата инфраструктура и качеството на предоставяните туристически услуги, както и необходимостта от премахване на редица административни тежести, които не позволяват привличането на инвеститори в града.

„Народът е стигнал прага на своята търпимост. Време е да се сложи край на масовата корупция на всички нива, да се затворят крановете, да се спрат течовете и тези пари да се насочат за повишаване на качеството на живот на хората.  Сега ние избираме как ще живеят нашите деца и внуци“ – сподели със симпатизантите Светлозар Чорбаджиев.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

three − 2 =