Жрица на любовта: Не го правя за парите, а за удоволствието

За мен сексът е форма на свобода и изразяване. Харесва ми да се запознавам с нови хора и да разбера какви са техните желания и фантазии. Също така ми харесва да експериментирам с неща, които при други обстоятелства не бих направила. Такова признание направи София, която се препитава като проститутка в Колумбия, където този тип дейност е напълно легална.

Друга нейна колежка, Хулиана, също споделя мнението ѝ.

Сексът е форма на връзка и комуникация. Обичам да помагам на хората да се освободят от техните страхове и задръжки, както и да им доставям удоволствието, разказва Хулиана.

Много като тях признават, че работят най-вече заради удоволствието, отколкото за парите. Отчитат обаче, че обществото все още е натоварено с прекалено много предразсъдъци за тяхната дейност, отбелязва elmundofinanciero.

Въпреки многото трудности и предизвикателства, много жени в Колумбия, които отдават тялото си срещу заплащане, са изградили свои общности, където взаимно се подкрепят. Много от тях членуват в редица групи и организации, в които споделят своя опит и трудностите, които срещат в обществото.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!